Termeni si conditii

I. INFORMATII DESPRE PRODUSE SI PRETURI

 

Comercializam doar produse noi, creatii speciale de o calitate ireprosabila ,ale angajatilor sau partenerilor nostrii. Fiecare produs postat pe pagina noastra are inserat caracteristicile esentiale  si imaginea reala pentru ca dvs sa aveti  o imagine de ansamblu a produsului dorit. Culoarea de pe monitorul dumneavoastra poate diferi usor functie de setarile ecranului si a browserului folosit.

 

Invitatiile comercializate de noi sunt neasamblate insa in cazul in care va exprimati dorinta de a le asambla , plia, decupa, lipi acest lucru se poate face contra cost.

 

Odata confirmata si inregistrata comanda dumneavoastra aceasta va fi onorata independet de variatia pretului produselor noastre.

 

Stocurile noastre sunt limitate deoarece principala noastra grija este aceea de a livra o varietate cat mai mare de produse, astfel  nu putem garanta existenta pe stoc a tuturor reperelor afisate.  In cazul epuizarii stocului si a imposibilitatii onorarii comenzii ne obligam sa informam cumparatorul imediat dupa lansarea in sistem a comenzii.

 

 

 

II. MODALITATI DE EFECTUARE A  COMENZII

 

-Online, accesand pagina produsului dorit

-Telefonic

-Printr-un e-mail la adresa office@juliette-events.ro cu mentionarea  urmatoarelor informatii:

--- codul produsului  dorit si numarul de bucati dorite

--- textul si culoarea (in cazul necesitatii folosirii diacriticelor in textul dorit de dumneavoastra, va rog sa specificati in mod expres acest lucru)

--- asamblarea in cazul in care  doriti sa o facem noi, in cazul nespecificarii acestui detaliu produsele vor fi livrate neasamblate

--- numele destinatarului si adresa de expeditie si telefonul dumneavoastra de contact

--- detaliile necesare facturarii (codul numeric personal al destinatarului sau datele firmei pe care doriti sa emitem  factura)

 

 

 

III. DURATA SI MODUL DE PROCESARE A COMENZII

 

Termenul de procesare al comenzii dumneavoastra este de maxim 48 ore lucratoare  , in acest interval clientul va primi din partea specialistilor nostrii macheta grafica pentru  a vizualiza asezarea in pagina a textului mentionat de dumneavoastra.

 

Puteti  alege  textul din variantele oferite de catre noi sau dupa caz puteti personaliza textul functie de necesitatile dumneavoastra.

 

Va recomandam citirea in detaliu a textului  pentru a nu se strecura nici cea mai mica greseala. In cazul in care doriti modificata macheta va rugam da-ti reply si inserati modificarile dorite.  Invitatatile vor fi tiparite doar in momentul in care dumneavoastra finalizati comanda…..in caz contrar comanda ramane ,,in asteptare,,

 

 

 

ATENTIE!

 

Dupa confirmarea comenzii  responsabilitatea privind corectitudinea textului va apartine!In cazul identificari a unor greseli de tiparire constate ulterior nu ne asumam responsabilitatea.

 

Odata primit Bunul de Tipar, comanda este  programata pentru tiparire, expeditia va fi facuta prompt  cu informare telefonica in prealabil sau daca indicati o adresa de email va vom contacta . In cazul in care clientul mentioneaza dorinta de a fi ansamblate, livrarea poate fi prelungita cu 1 zi.

 

In cazul achitarii unei taxe suplimentare putem grabi  livrarea aceasta facundu se in 24 h de la finalizarea comenzii.

 

Volumul comenzilor poate duce la o decalarea a livrarii comenzilor cu conditia ca clientul sa fie instintat in prealabil

 

 

 

Solutii pentru greselile de tiparire

 

Daca vina ne apartine produsul va fi tiparit gratuit sau dupa caz va vom returna valoarea comenzii.

 

Daca constatam ca eroarea nu este produsa din vina noastra (datele dvs au fost transmise incorect sau incomplet)clientul va suporta suma aferenta retiparii comenzii, adaugandu se la aceasta si cheltuiala de transport.

 

90% din invitatiile noastre sunt inseriate si nu pot fi descopletate.  Va trebui achitata inca o data contravaloarea invitatiilor, tiparirea si transportul lor.

 

IV. ANULAREA COMENZII

 

Anularea comenzii va fi facuta doar in scris sau telefonic  in acest caz nepercepandu-se penalitati

 

V. CONDITII DE RETURNARE A PRODUSELOR                                                                                                                                                         

 

Produsele noastre sunt personalizate functie de preferintele clientului, astfel  returnarea este acceptata doar in situatia  constatarii unor neconcordante in tiparire vizibile.

 

Returnarea  este posibila doar daca in prealabil vanzatorul si cumparatorul au agreat in scris acest lucru, produsul ce urmeaza a fi returnat fiind in stare indentica cu starea in care a fost receptionat iar toate etichetele sau accesorile ce au insotit comanda sunt prezente.

 

Daca optati pentru inlocuirea produslui in maxim 10 zile conform cu legislatia in vigoare, va rugam sa ne expediati produsului  defect prin firma de curierat rapid agreata, ulterior va vom trimite produsul indicat de dvs . Mentionam ca cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client.

 

Urmatoarele  categorii NU POT FI RETURNATE:

 

a) Produsele executate la comanda ;

 

b) Produsele  personalizate dupa preferintele clientului;

 

c) Produsele care sunt usor deteriorabile prin natura lor.Clinetul are obligatia de a verifica produsele primite iar in cazul in care costatati inadvertente aveti obligatia de a ne informa in maxim 48 ore lucratoare. In acest caz in maximum 30 zile va vom livra contavaloare comenzii in contul indicat de dumneavoastra.

 

VI. MODALITATI DE PLATA

 

Fiind sistem ramburs plata poate fi facuta doar integral , la primirea acesteia.

 

In cazul unor comenzi semnificative (minim 500 ron) plata se va face in 2 transe egale una la initierea iar celalata la primirea comenzii cu conditia ca comanda sa fie livrata in interiorul tarii.

 

Avansul va fi platit prin virament bancar conform facturii proforme emise de catre  firma emitenta.

 

VII. ACCEPTAREA REGULAMENTULUI

 

Utilizarea serviciilor noastre implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor de mai sus.